IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да се грижим за суха и комбинирана кожа?

15 септември 2016 09 40

Lierac с отговор на този въпрос

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Всяка една кожа има нужда от специална грижа, като особено препоръчително е тя да бъде съобразена с индивидуалните характеристики.

За дамите, държащи на своята красота и цялостно състояние на кожата, задължително се препоръчва да използват подходящ крем за лице. Именно той е първата стъпка от всеки един режим на красотата, без значение от конкретните стъпки, които го характеризират.

Сухата кожа, от своя страна, е особено специална при третиране с крем. Трябва внимателно да се подберат съставките, за да не се получи свръхомазняване или усещане за сухота.

Основните изисквания на дамите са видима промяна или усещане на такава при допир, плътна кожа и изгладени бръчки.

Вдъхновени от дермо-естетичната техника на тъканната оксигенация, линията Hydragenist на Lierac осигурява комбинирано действие на чист кислород, хиалуронова киселина и витамини, които интензивно хидратират.

Hydragenist Creme е хидратиращ крем, специално формулиран за нуждите на сухата и много сухата кожа. Продуктът осигурява интензивна хидратация и комфорт като изглажда първите бръчки, подпълва кожата и възвръща свежестта на тена. Формулата на хидратиращия крем е обогатена с масло от кайсия за интензивно подхранване.

Текстурата на продукта е богат, обгръщащ крем, осигуряващ незабавен комфорт на кожата. Съставът му е от комплекс Hydra O2 (биомиметичен кислород, хиалуронова киселина, листа от верония, витамини и минерали), масло от кайсия, естествени хидратиращи агенти.

Приложението на продукта е чрез нанасяне сутрин и вечер на почистено лице.

Освен сухата кожа, комбинираната такава също често изисква специални грижи поради спецификата на своя тип. За нея от Lierac също имат специално създаден продукт, който подчертава предимствата и се грижи за недостатъците.

Hydragenist Gel-Creme е хидратиращ гел-крем, специално формулиран за нуждите на нормална и комбинирана кожа. Осигурява интензивна хидратация и тонизиране. Изглажда първите бръчки, подпълва кожата, възстановява блясъка и има незабавно матиращо действие. Съставът му включва комплекс Hydra O2 (биомиметичен кислород, хиалуронова киселина, листа от верония, витамини и минерали), оризова пудра и матиращи агенти.

Нанася се също сутрин и вечер на почистено лице.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари