IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Живей красиво с новите аромати от Кензо Такада

30 септември 2016 09 48

Avon в колаборация с парфюмериста

Снимка: Avon

Снимка: Avon

Есента започва по-цветно отколкото някога сме си представяли! И модните, и козметичните фенове се обединяват във вълнението си от горещата колаборация между Avon и Кензо Такада.

Създадените от г-н Такада аромати „Avon Life“ за Него и Нея са вдъхновени от философията му „Живей красиво!“

Вдъхновяващият дамски парфюм и тоалетната вода за мъже са истинско отражение на креативността и енергията на световноизвестния моден дизайнер и дизайнер на аромати.

И двата аромата си делят обща звездна съставка – виолетката – гордост както на Египет, така и на Франция. Именно тази хармония между изтока и запада прави ароматите толкова изтънчени и многопластови.

„Исках в колаборацията да създам аромат, с който жените и мъжете от всяка част на света могат да се идентифицират. Най-голямата радост за мен е превръщането на креативното вдъхновение в красива реалност. Работата ми ми позволи да направя точно това – срещнах се с много невероятни парфюмеристи, с които заедно създадохме аромат, отражение на желанието ни да живеем красиво. Ароматите носят красота и позитивност и са изпълнени с великолепието на природния свят.“, споделя за вдъхновението си г-н Такада.

Дамският парфюм грабва вниманието ни още от разкриващите го освежаващи нотки на водна лилия и червена ябълка, които се преливат в цветното сърце, напомнящо нежен букет от виолетки, венчелистчета, бял божур и сакура, носещи усещането за сила и смелост. За финал остава споменът за божествен ирис и пачули.

За да се допълват перфектно, мъжкият аромат се разкрива с комбинация от кипарис, хвойна и черен пипер, но сърцевината остава обагрена от виолетовите листчета.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари