IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Днес пробвам: Bioten CC cream

5 октомври 2016 13 40

Какви са ми впечатленията от продукта?

Снимка: Tialoto.bg

Снимка: Tialoto.bg

От известно време съм се „нарамила“ с нелеката задача да открия най-добрия продукт за лице, който да замени любимия фон дьо тен.

Причината е много проста – не целя толкова плътна покривност на продукт, колкото хидратиране и заличаване на малките несъвършенства.

Разбира се, първото изискване е продуктът да бъде CC крем, защото в действителност това е единственият вариант, който да покрие изискванията ми.

Днес ще ви представя CC крема на Bioten.

Опаковката на продукта е много удобна, тъй като представлява малка тубичка, от която лесно се преценява количеството. Няма опасност от често случващото се при мен „изстрелване“ на такова количество, което лицето ми буквално не може да понесе.

Картонената опаковка няма как да бъде сбъркана, а особено впечатление прави надписът „All in 1 skin perfection“. Обещанието е точно това, което търся – не тежка текстура и пълно покритие на несъвършенства.

Аз лично съм с много светла кожа, но все още имам лек тен от лятото, затова се спирам на среден цвят.

Текстурата на CC крема е много приятна – лека и много лесно нанасяща се. Цветът не е натрапчив и не се образуват цветни граници на лицето. Несъвършенствата са абсолютно заличени, а кожата ми е с един равномерен и приятен тен.

Тъй като бях цял ден с продукта, мога да кажа, че не „падна“ както фон дьо тена и не се образуваха петна. Истинската изненада обаче дойде с махането на грима.

Обикновено след почистване, продуктите по лицето ми оставят кожата с усещане за сухота.

Хидратиращата формула на Bioten е с точно обратното действие – хидратира и дори след почистване оставя усещане за подхранена основа и мекота.

За кого е продуктът? CC Cream на Bioten е с екстракт от дюля със 100% естествен произход. Това е едно важно нещо, което трябва да се отбележи, защото естествените съставки винаги са предимство в козметиката.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 7 години )
Аз също го ползвам отдавна и ми действа добре.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
lol ( преди 7 години )
Това най-вероятно са платени реклами. А на жаната от снимката мога да кажа, че ако си мисли, че има "много светла кожа" явно има проблеми с очите. На практика е почти от малцинствата като тен.Айде сега ми изтрийте коментара:)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Жанета ( преди 7 години )
Точно такава рубрика исках да видя при вас! Аз лично също използвам ЦЦ крем и го предпочитам пред фон дьо тен.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар