IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Днес пробвам: Make Up For Ever Artist Rouge Mat

20 октомври 2016 16 00

Силни и матови цветове

Снимка: Tialoto.bg

Снимка: Tialoto.bg

Сред водещите тенденции за пролет-лято 2017, а за есен-зима 2016 са матовите червила.

Определено устните не са това, което бяха и постоянно виждаме около себе си безкрайно красиви, наситени и ярки нюанси.

Разбира се, след като ги видим, задължително искаме и ние да се сдобием с такива. За целта ни е необходимо добро червило, което да не лишава устните от наситеност за сметка на матов завършек или обратното.

Днес ще ви представя личните си впечатления от червилото Artist Rouge Mat на Make Up For Ever.

Опаковката е много красива и внася усещане за фаталност. Красивите устни, захапали апликатор са особено разпознаваеми, а това е много важен елемент.

Флаконът на червилото е матов, а на черното се откроява сребърна основа, върху която е брандирана марката. Това е особено красив подход, който прави червилото като част от козметика висша мода.

Цветът, на който аз се спрях, е Poppy Orange, защото определено изглеждаше обещаващ. Формулата е нещото, което много ми хареса.

Причината е, че обикновено червилата с матов завършек оставят много силно усещане за сухота. С това червило ситуацията е съвсем друга – не само, че не оставя сухота, но и е изключително плътно.

Пигментите са много ярки и определено се постига страхотен цвят. Това, с което трябва много да се внимава, е нанасянето. Не за друго, просто се маха безкрайно трудно.

Това от една страна е страхотно, защото е дълготрайно, но си изисква определени усилия за махане и напълно изчистване от устните.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Eh ( преди 7 години )
Cherviloto izglejda strahotno mnogo mi haresva che e qrko
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар