IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Днес пробвам: Maybelline Vivid Matte Liquid

28 октомври 2016 12 20

Какво можем да кажем за червилото?

Снимка: Tialoto.bg

Снимка: Tialoto.bg

Продължаваме със серията тестове на матови червила, като днес ще ви разкажа повече за Maybelline Vivid Matte Liquid.

Реших да се спра на този продукт, тъй като е в по-различно състояние – течно е. За мен лично е малко трудно да си представя особено успешен матов завършек на течно червило, но реших да му дам шанс.

Ето какви са впечатленията ми:

Опаковката е много симпатична. Хубавото при нея е, че лесно може да се види цветът, макар и за постигането му върху устните да са нужни поне няколко пласта.

Компактна е и лесно може да се носи във всеки джоб.

Нанасянето е особено лесно с този тип продукти. Четката е плътна, а краят ѝ е тънък, което е особено впечатляващо. Така бързо запълвате устните и прецизно оформяте краищата, което си е голямо улеснение.

Цветът, на който аз се спрях, е с номер 35. Обичам силните червени червила и ми беше особено интересно да изпробвам това на марката. След нанасяне, червилото остави много ярка и наситена следа.

Плътността му застана като лак върху устните и определено не мога да кажа, че е матово.

Дълготрайно е със сигурност и два пласта са повече от достатъчно. Ако искате устните ви да изглеждат като лакирани, нанесете още малко.

Не можете да разнесете червилото с притискане между устните, защото така остават ленти по устните, които трябва да изчистите с четката.

Макар да е далеч от матово, червилото е много хубаво. Цветът му е особено наситен, а ефектът на плътни устни се постига дори и само след едно нанасяне.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари