IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Топ 3 съвета за красота на Тейлър Суифт

29 октомври 2016 13 15

Певицата разкрива тайни за външния си вид

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Тейлър Суифт успява винаги да запази челните места във всякакви класации за красота и стил.

Независимо дали я харесвате или я мразите, няма как да отречем, че певицата е извоювала правото си да бъде определяна като модна и бюти икона в цял свят.

Нейният емблематичен външен вид включва червено червило, котешка очна линия и платинено рус цвят в косата.

Ако и вие сте сред хората, които искат да знаят какво точно се крие зад перфектния външен вид на певицата, следващите тайни са за вас.

1. Когато се чудите, изберете червено

Тейлър често носи червено червило на сцената. Виждали сме я в същия нюанс и по време на плажни приключения, а върху Червения килим си е просто задължителен. Единственото място, на което сме виждали Тейлър Суифт без червено червило е изходът от фитнеса. Урокът е много прост – няма място и време, в което този нюанс да не е подходящ.

2. Къдравите момичета могат да имат бретон

Ще сложим край на едни от най-разпространените слухове точно в този момент. Дамите, родени с къдрави коси, могат да носят бретон без проблем и Тейлър Суифт е доказателството за това. Може да е една идея по-сложно, отколкото е за другите дами, но всичко е въпрос на форма и текстура. Виждаме Тейлър да носи бретона си най-често на една страна и дори с леки вълни.

3. Шапките определено се броят като аксесоар за коса

Всякакви федори и шапки могат да бъдат използвани в дни, в които косата дори не изглежда зле. Смятайте шапките като ваше тайно оръжие, което може да се окаже и спасение в последния момент. Често виждаме Тейлър Суифт да носи всякакви аксесоари за коса, като задължително е оставянето на бретона отвън.


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари