IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Victoria’s Secret: Съвети за красота от ангелите

9 ноември 2016 09 25

Красавиците и техните тайни

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Те са спрягани за най-красивите жени по модния подиум. Имат перфектни тела, красиви, гъсти и дълги коси, а лицата им са буквално ангелски.

Какво се крие зад перфектната външност на някои от световноизвестните модели, които носят крилата на Victoria’s Secret?

Днес ще вдигнем завесите и ще разкрием триковете на красавиците, които предстои да видим в Париж по време на годишното ревю-спектакъл на марката.

1. Карли Клос

„Винаги имам проблеми, когато нося грим по време на тренировка, затова почиствам лицето си преди и след като спортувам. Винаги се изненадвам от мръсотията в порите на лицето ми.“, разказва Карли Клос.

2. Адриана Лима

„Пия поне една кокосова вода на ден – тя помага за здравата и сияйна кожа. Сокове като акай и ацерола също са невероятни“, споделя ветеранката Адриана Лима.

3. Алесандра Амброзио

„Опитвам се да поддържам кожата хидратирана с много кремове и серуми за лице. Също така нося SPF защита, за да предотвратя появата на бръчки. Когато се дехидратирате, това си личи на лицето ви, а когато сте хидратирани – то сияе. Нищо не е по-добро за кожата от пиенето на много вода и зелени сокове. Освен това обичам и свежа кокосова вода“, споделя Алесандра Амброзио.

4. Жасмин Тукс

„Научих се да „замразявам“ лицето си преди да си легна от дерматолога на майка ми много отдавна и го правя до днес. Взимате кубче лед и минавате с него през цялото лице, докато не се разтопи и това стяга порите“, разказва супермоделът, който тази година ще носи Fantasy Bra.

5. Кандис Суонепол

„Моята кожа е толкова чувствителна, че използвам само естествени продукти. По-малко е повече по мое мнение. Използвам масло от кокос за тялото и зелен чай за почистване на лицето“, споделя Кандис.

6. Даутцен Крус

„Къдрене на миглите ми. Лучия Пиерони беше човекът, който ме научи как да го правя и каква разлика има. Дори и без спирала за мигли, те изглеждат страхотно“.

7. Изабели Фонтана

„Винаги се пръскам с минерална вода след душ, защото обикновената вода може да е много мръсна за лицето ви“.

8. Джоан Смолс

„Хидратирам много. Правя го през деня и наистина помага. За фитнес смесвам много неща и винаги тренирам. Комбинирам бокс с кардио и пилатес. Ако нямам работа, ходя на тренировки всеки ден. Ако съм заета, опитвам се да си открадна поне 30 минути“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 7 години )