IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 урока по красота от известните

20 ноември 2016 15 15

Няколко съвета от тази седмица

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Тази седмица основното вдъхновение за красота идва директно от личните профили в социалните мрежи на супермоделите.

Те, като част от една безкрайно динамична индустрия, идеално знаят как да акцентират на най-доброто у себе си, прикривайки недостатъците си.

Ако някога се чудим как да стилизираме косата си или на какъв акцент в грима да заложим, дами като Джиджи Хадид, Барбара Палвин и Алесандра Амброзио със сигурност имат правилния отговор.

Освен добри идеи и съвети, супермоделите се явяват най-лесният начин да открием кои са актуалните тенденции за сезона, тъй като добре знаем огромния екип от професионалисти, който стои зад визията им.

Предлагаме ви вдъхновение от красавиците за тази седмица и уроците по красота, които можем да извлечем от тях.

1. Алесандра Амброзио

Ангелът на Victoria's Secret отново ни доказва каква сила има едно обикновено нанасяне на класическо червено червило. Когато се колебаете – заложете на него.

2. Тейлър Хил

Тенденцията за половин кокче на косата продължава и този сезон. Ако нямате достатъчно обем, но не искате да вдигате цялата коса – възползвайте се от половината.

3. Барбара Палвин

Класическото червено червило лесно може да се превърне в красив вечерен грим, ако просто добавите малко блестящи сенки на очите. Завършената визия е подходяща за всякакъв повод от вечерно излизане до официално събитие.

4. Джиджи Хадид

Небрежните вълни никога няма да бъдат отписани от списъците за най-актуални тенденции при прическите. Красивото усещане, което те оставят, напомня за бохемски начин на живот и непринудена женственост.

5. Роми Стридж

Естествената красота е нещо, което трябва да се подчертава. Едно изравняване на тена с фон дьо тен, хайлайтер за блясък и руж за подчертаване на формите са напълно достатъчни, за да привлечем всички погледи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари