IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 идеи за празничен грим от супермоделите

26 ноември 2016 14 15

Няколко вдъхновения

Карли Клос; Снимка: Instagram

Карли Клос; Снимка: Instagram

Празниците бавно, но сигурно идват, а ако има едно нещо, което със сигурност искаме да постигнем, то е съвършен външен вид.

Шопингът предстои, а ние със сигурност имаме поне няколко идеи какво точно искаме да си облечем или поне откъде да се сдобием с перфектната визия.

Когато стане въпрос за грим обаче, все не можем да се решим дали да акцентираме върху устните или върху очите.

Добре знаем за правилото, че подчертаване на една част е достатъчно, а когато е повече от една, рискуваме да изглеждаме неестествено и твърде много гримирани.

И въпреки това невинаги можем да решим дали нещата клонят в полза на устните или на очите.

По този повод днес ви представяме малко празнично вдъхновение за грим от супермоделите, които със сигурност никога не грешат в тази сфера.

1. Тъмни устни

И тази година водеща тенденция са много тъмните устни. Това е нещо, за което се радваме, тъй като ефектът се постига за секунди и единственото, което трябва да направим, е да изберем подходящ цвят. Не забравяйте, че тъмното червило само по себе си е абсолютно достатъчно и няма нужда от нищо върху очите като грим.

* Барбара Палвин

2. Опушени очи с цвят

Класическите опушени очи добиват своя модернизиран вариант за есен-зима 2016 с добавянето на ярък цвят. Добър избор е червеното, поставено само в периферията, тъй като внася доза мистичност и празничност в погледа.

* Стела Максуел

3. Класическо червено

Ако сте решили да акцентирате върху устните, но тъмните тонове ви се струват твърде дръзки, заложете на класическите нюанси. Едно стилно червено червило е най-добрият начин да изглеждате елегантни на празника.

* Джиджи Хадид

4. Блясък

Какво е празникът без малко блясък? Заложете на стилни акценти от брокат непосредствено под очите. По този начин погледът ви няма как да остане незабелязан, а и ще се впишете буквално блестящи в дрескода.

* Надя Бендер

5. Богиня в златно

След червеното, друг задължителен цвят за коледните празници е златното. Можете да го комбинирате със сенки на очите и червило за устните, а най-много си отива със златна рокля.

* Карли Клос

Снимки: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари