IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 празнични ефекта за впечатляващ маникюр

13 декември 2016 09 20

Как да превърнем ноктите в стилен акцент?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Докато обмисляте празничния си аутфит, позволете ни за миг да ви отвлечем вниманието с четири неустоими ефекта лак за нокти, с които бързо и лесно можете да подчертаете маникюра си и да го превърнете в чудесен акцент. Преди да ви ги представим в детайли, ще изброим основните предимства на ефектите лак за нокти.

На първо място, ако ноктите ви са чупливи и често им слагате заздравител, можете да нанесете ефекта директно върху него. Така ще прикриете несъвършенствата, но и ще превърнете маникюра си в закачлив акцент.

С ефектите лак за нокти можете да удължите дълготрайността на любимия ви цвят лак за нокти, както и да го промените, като добавите финиш с бляскави или матови частици.

Ако лаковото покритие е загубило своя гланц или е започнало да се бели при върховете, ефектите лак за нокти са перфектното решение, с което можете да вдъхнете нов живот на маникюра си.

Можете да ги нанасяте както върху цялата нокътна плочка, така и като акцент на свободния край или при основата на ноктите. Лесно, бързо и винаги с впечатляващ резултат.

Ефектите, които привлякоха вниманието ни този сезон, носят неповторимата идентичност на лаковете SNB Professional и сме сигурни, че ще се влюбите в поне един от тях.

Ефект лак за нокти БЕЛОСЛАВА 15 мл

Ако искате да „заснежите“ любимия си цвят лак за нокти, опитайте с този ефект. Той е комбинация от бели точки и ресни – експериментирайте смело с него. Можете да го нанесете с различна степен на натрупване на ефекта, както върху цялата нокътна плочка, така и само върху върховете на ноктите.

Ефект лак за нокти ВЕЛИСЛАВА 15 мл

Ако искате бързо и лесно да превърнете маникюра си в бижу, заложете на този ефект. ВЕЛИСЛАВА ще ви плени с неустоимата си комбинация от розов, златист и черен брокат. Нанесена само в един слой, тя придава на основния цвят лак за нокти нежен и загадъчен блясък на розово злато. С нанасянето ѝ в два слоя, ефектът става по-пищен и наситен.

Ефект лак за нокти ЗОРНИЦА 15 мл

За ценителите на блясъка на старо злато. Ефектът комбинира големи златисти частици и златен брокат в перфектен баланс. Можете да го съчетавате с нежни розови и телесни цветове лак за нокти, както с по-ярки червени или бордо нюанси за повече блясък и разкош.

Ефект лак за нокти ДЕНИЦА 15 мл

Този ефект лак за нокти е комбинация от големи сребристи частици и сребърен брокат. Можете да го съчетавате с бели или нежни розови и телесни цветове лак за нокти, с червени или бордо нюанси, както и с дълбоки и наситени сини лакове.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари