IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Месец на... Аврам Големечков: Как да се грижим за дълга коса?

24 декември 2016 15 15

Какви нужди има тя?

Снимка: Личен архив

Снимка: Личен архив

Открихте ли каква прическа отива на различните форми лице? Ако не сте, можете да видите тук, а ние продължаваме с поредицата видеа от проекта „Месец на... Аврам Големечков“.

Днешното видео ще разкрие тайните и триковете на най-желаната от жените дълга коса.

Красивата дължина определено не изисква само време за растеж на косъма, но и поддръжка, която да го направи здрав, блестящ и да осигури плътност.

Аврам Големечков е добре познат на публиката със своите кулинарни умения, но има нещо, с което се справя дори и още по-добре – коафьорството.

Той е първият българин, който бе избран и взе участие в престижния световен конкурс Alternative Hair Show в категория „Cut & Colour“.

Съвсем наскоро Големечков откри собствения си салон „Ателие за красота“, където развива своите професионални умения в сферата на красотата.

Как да се грижим за нея, каква поддръжка е необходима, какви продукти да използваме, какви терапии са подходящи и как да мием правилно дългата коса?

Вижте в следващото видео:

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари