IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Месец на... Аврам Големечков: Как да изберем правилния цвят за косата?

28 декември 2016 14 00

Колористика и демонстрация

Снимка: Личен архив

Снимка: Личен архив

Следваме линията за най-доброто от най-доброто накрая и днес официално представяме последното видео от рубриката ни „Месец на...“, посветена на Аврам Големечков.

След като вече знаем всичко за мъжката и женската коса, прическа и грижа, идва време да се спрем на един друг изключително важен момент – цветът на косата.

В последното видео Аврам ще ви представи демонстрация за колористика, която ще ви помогне да разберете на какъв принцип се избира перфектният цвят за косата ви.

Това е съобразено с тена на кожата и цвета на очите ви, а резултатите са наистина зашеметяващи.

Аврам Големечков е добре познат на публиката със своите кулинарни умения, но има нещо, с което се справя дори и още по-добре – коафьорството.

Той е първият българин, който бе избран и взе участие в престижния световен конкурс Alternative Hair Show в категория „Cut & Colour“.

Съвсем наскоро Големечков откри собствения си салон „Ателие за красота“, където развива своите професионални умения в сферата на красотата.

Как да изберете правилния цвят за вашата коса – вижте във видеото.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

13 ( преди 7 години )
Това видео не носи абсолютно никаква информация!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар