IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Месец на...COCO Nail House: Спа педикюр

4 февруари 2017 14 15

Какво е специфичното и как се прави процедурата?

Снимка: COCO Nail House

Снимка: COCO Nail House

След като проследихме съветите на професионалиста Аврам Големечков за коса и се научихме как да се справяме с очната линия и грима от Диана Стоенчева, идва време да обърнем внимание на маникюра и педикюра.

Авторският проект на Tialoto.bg, „Месец на...“, продължава, а през февруари ще бъдем на гости на професионалистите от COCO Nail House.

Из тайните на перфектните нокти, грижата за тях, тенденциите и други тънкости и съвети ще ни разведе Гергана Баева, един от собствениците и създателите на салоните от марката.

COCO Nail House е едно уникално по рода си място за грижа за ръцете и краката, за релакс, за бягство от градския шум, време за мен, време за отдих - каквато и да е вашата асоциация за удоволствие. Концепцията се допълва от професионални услуги за коса в салона COCO Dry Bar и бръснарите от The Barber shop. 

Днес ще ви представим една от най-специалните процедури на салона – Спа педикюрът. Какви са всички стъпки при изпълнението, каква е разликата с обикновен педикюр, какъв е ефектът и кога трябва да се прави – вижте във видеото.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари