IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как миглите ни да изглеждат извити и идеални?

28 февруари 2017 09 20

Няколко трика

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Миглите добавят особен чар на очите. Някои хора имат естествено дълги и извити мигли, но тези, които не принадлежат към тази категория, трябва да разчитат на „фалшиви“ мигли, които се постигат най-вече с помощта на спиралата. Специалисти в областта споделят някои съвети за това как да направим миглите да изглеждат по-плътни, дебели и извити...

- Не бива да нанасяме дебел слой спирала на върха на миглите, тъй като по този начин те ще натежат и впоследствие може да се изправят. За да постигнем по-извити мигли, трябва да се нанася плътен слой спирала в основата на миглите, като движим четката напред и назад, след което се нанася само един по-тънък слой на върховете.

- Спиралата се използва, за да се покрият и двете страни на миглите и да изглеждат те по-плътни и дебели. Четката се държи в хоризонтална позиция.

- Ако имаме дебели мигли и искаме да постигнем естествен вид, следва да държим четката вертикално, докато нанасяме спиралата.

- Преди да го използваме, следва да загреем уреда за извиване на мигли. По този начин се постигат по-добри резултати. Принципът е същият, както при къдренето или изправянето на косата. Важно е само да се уверим, че уредът е топъл, но не горещ.

- Можем да използваме също така и малко вазелин на върха на пръстите си и след това на миглите. По този начин те изглеждат по-плътни и подхранени. Ако не искаме да използваме спирала ежедневно, това е начин и да се подобри цветът им.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари