IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 трика за плътни и дълги мигли

18 април 2017 11 10

Дори и сенките за очи могат да са от полза

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Миглите могат да подчертаят красотата на очите ни и да направят погледа по-изразителен, стига да знаем как да ги оформим. Без значение дали миглите ни са дълги или не, можем да ги направим безупречни без много усилия. Ето няколко трика как можем да постигнем този ефект.

Уред за извиване на мигли

Той помага миглите да се извият още от самия корен и по този начин те изглеждат по-дълги. Ако миглите ни са много прави, е препоръчително да се насочим към маша за топло извиване на мигли. Така миглите ни ще останат извити през целия ден. Важно е да внимаваме да не ги извием прекалено.

Да използваме основа за мигли

Тази допълнителна стъпка определено може да промени крайния резултат. Основата обгръща косъмчетата и помага на спиралата да ги покрие по-добре. Ефектът е много по-добър, освен това спиралата остава и по-дълго.

Да подчертаем миглите

Ако миглите са по-редки, можем да имитираме плътност с помощта на сенки за очи. Това се постига с нанасяне на тъмни сенки на линията на миглите. Не бива да се притесняваме дали линията ще бъде идеална – видът трябва да бъде естествен.

Гребен за разресване на мигли

Това е най-ефективният начин да предотвратим слепването на миглите. Гребенът трябва да се използва след нанасянето на спиралата.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари