IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какви сенки да използваме за всеки цвят на очите?

27 май 2017 09 30

За да подчертаем най-добре очите си

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Ако вярваме, че има перфектен нюанс червило за всеки цвят на устните, защо да няма и перфектни сенки за очи за цвета на нашите очи? 

„Правилните“ нюанси на сенките може да накарат очите ни да засияят. Гримьори споделят кои са най-подходящите нюанси сенки за различните цветове на очите. 

Черни и сиви очи

Ако очите ни имат тъмен цвят, ни трябват сенки, които да изтъкват цвета.  Тъмните нюанси могат да постигнат този ефект. Можем също така да използваме „студени“ цветове като синьото, за да подчертаем очите.

Кафяви очи

Тъй като кафявото е неутрален цвят, можем да нанесем почти всякакви сенки. Лилаво и тъмносиньото подчертават наситеността на кафяви очи. Златистите и кафяви нюанси също са много подходящи.

Пъстри очи

Топлите нюанси са перфектни за извеждане на блясъка на пъстрите очи. Те изпъкват в комбинация с лавандулов цвят и виолетови нюанси. 

Сини очи

Неутрални тонове изглеждат много добре на сините очи. Бронзовите нюанси подчертават сините очи. Малко блясък върху клепача може да придаде невероятно излъчване на сините очи.

Зелени очи

Лилавите нюанси могат да направят зелените очи да изглеждат живи и светли. Можем да използваме тъмнолилави нюанси вечер и по-светли през деня. Розовите и прасковените цветове също придават допълнителен блясък на зелените очи.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари