IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Честите грешки, които допускаме при нанасянето на спиралата

15 юни 2017 06 40

Какво да избягваме за перфектния резултат?

Снимка: pexels.com

Снимка: pexels.com

Поставянето на спиралата понякога може да се окаже сложна задача, а резултатът да бъде катастрофален. За да избегнем това, трябва да се пазим от тези често срещани грешки.

1. Използваме грешната четка

Причината, поради която не получаваме желания обем или дължина на миглите, може да се крие в самата четка, а не във формулата на спиралата. Затова е добре да избираме внимателно.

2. Поставяме втори слой спирала прекалено скоро и по много

Когато нанасяме спирала върху все още мокрия предишен слой, няма да получим нито по-голям обем, нито по-голяма дължина. Така просто я размазваме. Трябва да изчакаме спиралата да изсъхне добре, преди да нанесем повторно.

3. Не сме подобрявали техниката си за нанасяне вече 10 години

Не е нужно да променяме нещо, ако то все още работи, нали? Е, тук случаят е по-различен. Това е сред нещата, които никой не ни казва, но с напредването на възрастта миглите ни стават по-прави.

Затова е препоръчително да задържаме спиралата малко по-дълго в основата на миглите. По този начин те се извиват по-ефективно.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари