IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Важно е да знаем това, преди да напълним устните

16 юни 2017 09 00

Филърите с хиалуронова киселина са най-добрите

Снимка: pexels.com

Снимка: pexels.com

Увеличаването на обема на устните днес се превърна в разпространена практика, почти колкото и процедурите за коламаска. В много от случаите обаче крайният резултат се оказва не толкова успешен, колкото сме си представяли. Какво е важно да знаем, преди да решим да коригираме устните си?

Различните филъри дават и различни резултати

Най-добрите са направените от хиалуронова киселина, която естествено се намира в организма. Тя помага на кожата да достигне до нормалната си степен на хидратация и мекота. Важно е в детайли да обсъдим с дерматолога какви резултати искаме да постигнем, за да ни посъветва какъв би бил най-подходящият продукт.

Филърите имат временен ефект

При някои от филърите с хиалуронова киселина ефектът може да продължи около 5 – 6 месеца, при други е възможно да достигне и до една година. Нуждаем се от подготовка преди процедурата

Ако приемаме аспирин, ибупрофен или витамин Е, е важно да преустановим приема им една седмица преди процедурата, тъй като те могат да разредят кръвта. Освен това е важно да спрем и консумацията на алкохол две седмици по-рано.

Да очакваме оток и посиняване на устните след третирането

След инжектирането може да се появи подуване и посиняване на кожата. Студеният компрес след лечението може да облекчи подуването.

Възможно е да не сме подходящ кандидат за тази процедура

Ако желанието ни е да намалим пространството между долната част на носа до устната, филърите не биха могли да помогнат.

Вместо това е препоръчително да прибегнем към хирургически метод за повдигане на устната.

Филърите са подходящи за подчертаване на горната или долната устна, както и за уголемяването им.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари