IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Една любовна история в 21 век

12 юли 2017 09 00

Защото си ти, а с теб съм по-силен

Една любовна история в 21 век

Днес ще ви разкажем за една история, разкриваща пред нас нестихващата сила на любовта. Знаете за каква любов става дума – за тази, която подсилва енергията на автентичната връзка, която зарежда силата на окриляването, когато двама души са заедно.

Говорим за млада двойка, която се обича с всяка фибра на тялото и която обича... завинаги. Не разказваме за краткотраен романс, а за истинска, дългогодишна свързаност.

Как изглежда днес една дълга любовна връзка? Лаура и Пол са две силни индивидуалности, които са влюбени един в друг повече от четири години и живеят в сърцето на екранизирания Ню Йорк Сити. Тя пише, той рисува. Тя е независима жена, а той е истински романтик. Те се търсят взаимно, доказват любовта си и винаги се намират и са заедно. Отблизо, на покрива на сграда или върху жълто такси. Силата на любовта, задвижвана от енергичния пулс на Powerful на Major Lazer, обрисуващ Ellie Goulding. За да накара тази история да оживее, Giorgio Armani избира актьори, а не модели и конкретно млади, доказани таланти.

Тя е Матила Луц – лъчезарна, 26-годишна девойка, която е родена в Милано от баща американец и майка италианка. Актьорската ѝ кариера започва с шанса да срещне режисьора Габриеле Мучино, който тъкмо е приключил работата по сценария за една италианка, която се установява в Съединените Щати, за да намери себе си – перфектната роля за Матилда. Двамата по-късно представят премиерата на „Лято“ на филмовия фестивал във Венеция през 2016 година. На тази премиера Матилда се запознава с Giorgio Armani. Това е една възобновена семейна нишка, тъй като преди години баща ѝ е дефилирал на сцените на моделиера.

В Together Stronger (По-силни заедно) Матилда играе Лаура. Със своите големи впечатляващи очи и леко дрезгав глас, тя има изразителност, която пресъздава и жизнерадост, и естествена елегантност. Лъчезарна, безгрижна и усмихната, тя е истинска италианка, силна и независима. Тя е експресивна, съблазнителна, но и самокритична. Както разказва сценарият, тя е родена, за да бъде щастлива. Със своя свободен и дързък дух, тя неотклонно следва инстинктите си. Изпълнена с радост и откритост, тя се изразява чрез фотография и писане. Лаура е автор преди всичко на собствения си живот.

Той е Джеймс Джагър – роден е в Ню Йорк и е напълно съвременен тип. След като завършва университет се насочва към актьорската професия и музиката, като започва да свири в рок група. В „По-силни заедно“ Джеймс играе Пол с проникващ поглед, който е в контраст с естествената непринуденост на личността му. Сложен и интригуващ, той е пленен от естествеността, любовта и професията си на архитект. Закрилящ и романтичен, той възприема живота като игра, а любовта – като лудо гонене. Умело развива усещането си за риск.

Новият диалог между двата пола, който е съвременен, позитивен и балансиран, е представен от Emporio Armani чрез два аромата, материализиращи любовта.

„Защото това си ти“ е аромат за нея („Because It`s You“) и носи ухание на щастие, наслада и искри със зряла малина, съчетана с нероли. Чарът ѝ е видим като съблазнителна и изискана роза абсолют. Миксът с ванилия и мускус създава усещането за дълбока чувственост.

„По-силни с теб“ е аромат за него и е изцяло оформен от енергията на съвременния свят. Той е непредвидим и изненадва със своята оригиналност с връхни нотки от микс между кардамон, розов пипер и листа на виолетки. Младостта и нейното безгрижие са пренесени чрез градински чай в сърцето. Специалното видео, представящо съвременната любовна история на 21 век и ароматите на модерните Ромео и Жулиета – вижте в клипа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари