Парфюмите Refan Intense Gold са изненадващо продължение на серия GOLD с дълготрайния Intense подпис на REFAN.

Когато избираме парфюми, желаем да сме в крак с модата и в същото време да бъдем особени и неповторими – затова е необходимо правилно да ги подбираме.

Ако сред голямото парфюмерийно изобилие все още не сте открили своя аромат, не се колебайте и изберете поне един от зашеметяващите емблематични парфюми REFAN INTENSE GOLD. Тяхната нова и атрактивна опаковка им придава луксозна визия и ги превръща в истинско парфюмно бижу и изискан подарък. По-големият обем на флакона позволява да го използвате по-дълго и щедро, без да пестите.

Новите тенденции в света на парфюмите – „екстрийм“ и интенз“ – различни от добре познатата класика, осигуряват бягство от скуката и завръщане към тайнството на природата. Това са дълготрайни аромати с повишен интензитет и обогатен състав, с акцентирана флорална свежест, или пикантни подправки, сочни плодови ноти, или подчертани топли базисни дървесни акорди.

По-високата концентрация и нови ремикси на любимите парфюми са в крак със забързания съвременен свят на силни емоции и са предназначени за тези, които се стремят към нови чувствени преживявания.

Тези ултрамодерни аромати напълно отговарят на модните тенденции и още повече подчертават собствения индивидуален чар, създават радостни емоции, подобряват настроението, повишават самочувствието.

Повярвайте, заслужават си!