IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Някои от стряскащите тенденции в красотата

27 октомври 2017 08 20

Започнаха да гримират дори и ушите

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Тенденциите в красотата напоследък стават доста нестандартни и не особено разбираеми. Блогъри непрестанно тестват своето въображение и намират последователи.

Въпреки това, ще трябва да се съгласим, че някои от тях са не просто луди, но и не съвсем естетични. Предлагаме списък с някои от най-учудващите и дори стряскащи тенденции, които могат да ви оставят без коментар.

Вежди като пера

Те се постигат с гел и молив за вежди и може да са забавни за парти вечер в града, но не е много ясно как ще реагира шефът ви, ако се появите в офиса в подобен вид.

Грим за ушите

Гримьори и любители на модата явно са се уморили да рисуват и оцветяват единствено лицата си и са започнали да правят това и с ушите. Този вид грим идва в различни форми, някои от които са доста блестящи.

Устни като близалка

Ако стремежът постоянно да пазите червилото си от размазване ви подлудява, тогава ще се радвате на тази тенденция, тъй като тя цели точно този ефект.

Тя също е полезна, ако трябва да поставите червилото си в тъмнината или ако бързате и не намирате очертанията на устните.

Бляскави сенки за очи

Тази проста техника включва нанасянето на лъскави сенки за очи върху цветните. Но имайте предвид, че заради мазната им текстура, сенките могат да се разтекат.

Изкуствени мигли с LED осветление

Въпреки че определено изглеждат забавни, вероятно са много неудобни за носене. И не забравяйте да ги свалите, преди да си легнете.

Бляскави сълзи

Това е сред скорошните тенденции в света на красотата. За нея се използва блясък, с помощта на който се създават изкуствени блестящи сълзи. Изглежда така, сякаш гримът се е разтекъл.

В нашата галерия може да видите и как всъщност изглеждат тези тенденции.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари