IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Грим идеи за празниците

14 ноември 2017 13 00

На какво се спрях?

Снимка: Tialoto.bg

Снимка: Tialoto.bg

Остава малко повече от месец до Коледа и празничният дух определено обзема всички.

За дамите, почитателки на красотата, козметиката и грима това е поредното вдъхновение за визията, с което да засилят усещането за празненства.

С какво асоциирам наближаването на празниците? С точно две неща – позволените дръзки продукти и намаленията.

Точно в този период е изключително практично да помислим от какво имаме нужда и да се сдобием с него със значително по-нисък бюджет.

С тази идея тръгнах да обновявам козметичния си несесер. За да няма излишни покупки, селектирах нещата, от които най-много имам нужда и се оказа, че са коректор и спирала, а за да се поглезя с нещо за Коледа – реших да бъде лак за нокти.

Отворих брошурата за ноември на Avon и разгледах ексклузивните Beauty Friday оферти.

Отстъпките са до -75%, а промоцията е в сила от 7 до 27 ноември.

И дойде хубавата част – избирането на конкретните продукти.

Тъй като съм с много светла кожа, обикновено се спирам на най-светлите нюанси за коректор и фон дьо тен.

Фен съм на течните формули за коректор, затова ми хвана окото True Colour Calming Effects. Апликаторът – четка винаги ми е бил фаворит, защото помага да нанеса точно там, където имам нужда, прецизно и без излишно наслагване на продукта.

Направи ми впечатление, че след нанасяне зоната под очите ми изглежда много по-озарена и сияеща, което винаги е плюс за визията. Прикрих несъвършенствата и създадох добра основа за играта със сенки, с която оформям и скулптирам лицето. (Да, правя го и съм супер доволна от резултата).

Вторият продукт, който си взех от Avon, бе спиралата за мигли. Това е нещото, което сменям най-често, защото я нанасям всеки един ден и без нея се чувствам като гола. Резултатите от спиралата са ясни – очите изглеждат „по-събудени“, а и определено се привлича погледът на околните.

Ефектът, който винаги търся е едновременно обем и издължаване на миглите, както предполагам и всяка жена. Няма да скрия, че често не нацелвам спиралата, защото за мен лично, има огромно значение каква е четката. Тънките никак не се справят с моите мигли, затова предпочитам по-обемните такива. Тази конкретно е плътна и леко извита, което играе чудесна роля за отделянето на всяко едно косъмче и грижата за него.

Лакът за нокти е най-любимото ми нещо. Признавам си, че не съм твърде „за“ супер ярките цветове по лицето. Да, червеното червило е класика, а аз често го използвам, но най-много да се спра на тъмен матов нюанс. За сенките – класическите нюд и тъмни са ми фаворит. Тъй като ноктите са мястото, с което обичам да експериментирам, Коледа за мен идва под формата на смел лак за нокти, който буквално носи празника в себе си.

Avon Mark Mineral Crush Ruby ме изненада много приятно по няколко причини – първо, нанася се лесно. Второ, изсъхва супер бързо и трето – при изсъхването се получи ефект на матов блясък, който честно казано, търся отдавна.

Какво имам предвид? На допир лакът е като с 3D ефект, а блестящите частици стават още по-открояващи се след изсъхване. За мен лично, това е чиста Коледа в бутилка.

Този месец успях да се сдобия с тези страхотни продукти на Avon от техния Beauty Friday! Можете да ги откриете както в брошура 16 между 256 и 271 страница, така и на линка: www.avon.bg/beautyfriday

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари