IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян привлича и с нови аромати

16 ноември 2017 12 10

Риалити звездата с фотосесия, за да промотира парфюмите си

Снимка:  VioletGrey.com

Снимка: VioletGrey.com

Ким Кардашян не спира да разширява границите си на влияние. Този път тя пуска аромат с името Crystal Gardenia. По думите ѝ, интересът към парфюмите възникнал още в детството. „Всеки път, когато баща ми се връщаше от пътешествия, той носеше на мен и Кортни парфюм.“

Ким искала флаконите с парфюми да бъдат приятни за държане и да напомнят кристал. По повод излизането на новия аромат Ким взе участие и във фотосесия за VioletGrey.com. Ким Кардашян Уест увери, че за нея пускането на новите й три благоухания е като цяла нова глава в автобиографичната ѝ книга.

37-годишната телевизионна знаменитост обясни, че ѝ била необходима повече от година, за да пусне парфюмите Crystal Gardenia, Crystal Gardenia Citrus и Crystal Gardenia Oud.

Също така тя допълни, че всеки от продуктите включва един от любимите ѝ аромати – на тубероза, агарово дърво или розов жасмин.

Crystal Gardenia е с нотки на гардения, водни лилии и тубероза, Crystal Gardenia Citrus – с нотки на портокалово масло и розов жасмин, а Crystal Gardenia Oud е вдъхновен от Близкия изток и е с нотки на агарово дърво.

Вижте Ким в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари