IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жени Калканджиева за новата Мис България: Цял живот този нос ще я преследва!

22 ноември 2017 08 20

Шестата по красота в света през 1995 г. препоръча на Тамара пластичен хирург

Снимка: Булфото

Снимка: Булфото

„Лично аз бих изпратила Тамара Георгиева на пластичен хирург за носа. Или не бих я допуснала“, коментира Жени Калканджиева избора на Мис България пред Нова тв.

Тя обясни, че носът ѝ е малко по-голям, отколкото трябва. „Цял живот този нос ще я преследва“, допълни шестата по красота в света през 1995-а.

Жени все пак призна, че не е виждала Тамара Георгиева на живо. По нейно мнение, на конкурса младата жена не е била добре гримирана и е била натруфена.

„Не смятам, че момичето е напълно естествено. Виждам, че има филър в устните си. Като е започнала, не знам защо не е продължила“, заяви Мис България 2009 Антония Петрова. И уточни, че нейният избор на фаворитка не е бил този.

Тя посъветва Тамара Георгиева да се възползва от създалия се шум и да го обърне в своя полза.

„Тя може да се спаси с много силна благотворителна дейност“, заяви на свой ред Калканджиева.

„Българите обичаме силно да любим и мразим. Ние обичаме да мразим. Ако се роди гений в България, това ще е гений на омразата“, смята Петрова, която преди години също стана жертва на остри нападки, след като беше избрана за Мис България.

Двете уточниха, че Тамара Георгиева няма да представя страната ни на Мис Свят.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

Българка ( преди 6 години )
Търси се естествената красота, а я няма никъде!..... С поправка на визията си, няма да си красива, а изкуствено, фалшиво. И прилича на мъж, трансексуален, съжалявам, това се вижда. Толкова грим са й сложили да прикрият грозотата й, а и това не е помогнало. Ами махнете този смешен конкурс, няма нужното ниво, нито кандидатките!!! Само се подигравате с България.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар