Снимките на фотографа Валери Захов на Мис България 2017 Тамара Георгиева взривиха социалните мрежи. Самата тя посочи след конкурса, че фотографите са я снимали лошо и не са я представили в най-добрата ѝ светлина.

„Снимките изобщо не са манипулирани, просто ги публикувах съвсем естествено. Колега дори предложи да я снима с fisheye – широкоъгълен обектив, който страшно много изкривява“, обясни Захов в студиото на Bulgaria ON AIR.

Тамара Георгиева отказа участие в „България сутрин“, тъй като по думите ѝ била пренаситена от телевизионни участия.

Още по темата

Валери Захов бе категоричен, че няма целенасочена атака към новата Мис България и няма никакви допълнителни обработки на снимката, която скандализира обществеността.

„Снимам от 8-и клас. Може би съм от първите, който е снимал всичките конкурси от появяването им. Работя сам за себе си, подавам информация към медиите и те публикуват. Снимал съм редица светски личности“, каза в своя защита фотографът.

Валери Захов призна, че като визия от всички участнички само Тамара и още няколко момичета са имали съвършено тяло. „Но тя не излиза гола да я снимат, търси се лице“, уточни той.

„Ако конкурсът е купен, тези неща стават на 4 очи и никой не може да докаже дали е купен или не“, завърши гостът в студиото на Лора Инджова и Златимир Йочев.