IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Топ 3 трика за красота на Синди Крауфорд

25 декември 2017 14 15

Супермоделът споделя тайни за външния си вид

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Синди Крауфорд – жената, която буквално олицетворява бума на супермоделите и една цяла култура в модната индустрия.

Освен с перфектните си мерки, брюнетката се слави и с липсата на следи от времето по лицето и тялото – факт, който винаги е бил обгърнат с доза мистерия. Как се постига такава красота във времето и какво е нужно за нея?

От любимите ѝ трикове за красота до сутрешните ритуали, супермоделът разкрива рецептата за успешната 30-годишна кариера в света на модата.

1. Катерене, кардио, клекове

„Наистина ми харесва идеята за йога и тичане, но старите техники работят по-добре за мен, като тези, на които ме научи личният ми треньор. В момента имам нов треньор вкъщи, по три пъти в седмицата, който ме кара да правя лицеви опори, клекове, упражнения с тежести и скок. Откакто родих се опитвам да улегна малко. Но сега обратно връщам динамичността с кардио и високоинтензивни тренировки. Старая се да катеря върхове и да карам колело през уикендите“, споделя супермоделът.

2. Старт на деня със смути

„Преди да започна деня си, винаги си правя домашно смути със спанак, бадемово мляко, половин банан, протеин на прах, сурово какао и прясна мента“, разказва Синди Крауфорд.

3. Грижа за косата през нощта и по време на тренировка

Синди Крауфорд споделя, че използва терапии за коса по време на тренировката си или през нощта. „За съжаление, косата ми не е толкова плътна, колкото беше преди. Твърде многото третиране и боядисване я съсипаха през годините. Ако намеря време да отида на сешоар, гледам резултатът да е по-дълготраен и да издържи повече от ден. Открих, че ако спя с висок и отпуснат кок, косата ми остава мека и добавя красиви вълни на сутринта. Тайната е да не използваш ластици. Вместо това, аз я задържам с голяма шнола и по този начин няма еластичен елемент“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

.... ( преди 6 години )