IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Целуни ме! 5 стъпки да направим устните пухкави

7 януари 2018 14 15

Изпробвани и ефективни трикове

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Коя жена не иска да има плътните и хубави устни на Анджелина Джоли? Освен че червилото стои перфектно върху тях, провокацията към мъжете е повече от очевидна. За съжаление обаче не всички жени се раждат с този голям късмет да имат устни, които да са едновременно перфектно оформени и пухкави.

Добре е в тези моменти, че разполагаме с няколко трика, които са изпробвани, работят и превръщат устните в една идея по-съблазнителни.

Ето кои са стъпките, с които да се сдобиете с перфектни меки устни.

1. Хидратирайте

Много важен елемент от красивите устни е тяхната хидратация. Пийте достатъчно вода, защото това ще ви се отрази на цялото тяло, включително и на устните. Използвайте и правилен балсам за устни със слънцезащита.

2. Ексфолирайте

Следващия път, в който ексфолирате, не се ограничавайте само и единствено до тялото. Миксирайте кафява захар и кокосово масло и нежно почистете устните. По този начин ще засилите кръвообращението и ще придадете на устните така желаната пухкавост.

3. Запарете устните

Нанесете обилно количество вазелин или плътен балсам за устни преди да влезете в банята. Не го изчиствайте, докато се къпете, защото парата от топлата вода ще помогне на устните да попият хидратиращият продукт. По този начин ще се изненадате колко меки ще станат устните.

4. Масло от мента

Понякога, ако леко раздразните устните, ще получите желан резултат. Това се случва, ако леко натъркате устните с масло от мента. По този начин ще усетите леко щипане по устните, което обаче ще ги направи по-плътни и обемни.

5. Гланц с ефект на плътност

Инвестирайте в гланц, който уголемява устните или съдържа хиалуронова киселина и го нанасяйте веднъж дневно. За да постигнете максимален ефект, при нанасяне на гланца, отворете максимално устата, за да не пропуснете участък.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари