IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

3 начина да прикрием смучки

9 януари 2018 08 40

Следите от любовта и как да ги скрием

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Обикновено заради забързаното ежедневие, хората се опитват да извлекат максималното от времето с близкия човек.

И има моменти, в които ставаме малко по-палави и се увличаме твърде много в интимните ласки.

Тогава резултатът обикновено е някоя и друга следа от любовта, най-често изразена в смучка.

За съжаление, на другия ден горко съжаляваме и търсим начини да я скрием. Представяме ви топ 3 трика, с които да го направите.

1. Кубчета лед

Добрите стари кубчета лед са най-доброто средство за скриване на зачервявания и подувания от смучки. В случай, че нямате такива около себе си, със същия ефект можете да използвате предварително поставена в хладилника студена лъжица. По този начин ще намалите подуването, болката и ще отстраните зачервяването.

2. Грим

Друг ефективен начин за прикриване на смучки и белези от любов е гримът. Зелените цветове контрастират и покриват червените, така че смело нанесете върху областта. След това поставете един слой коректор. Не се ограничавайте само за мястото, но разнесете и около него, като по този начин ще изравните с тона на кожата и ще гарантирате пълно прикриване.

3. Четка за зъби

Третият добър начин да прикриете смучки е като използвате четка за зъби. Добре е тя да бъде чисто нова, за да са максимално твърди власинките. Започнете да търкате мястото – това ще стимулира кръвообращението и ще прикрие следите. Не прекалявайте твърде много с натиска, защото в противен случай ще има обратен ефект.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари