IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 козметични продукта, които ще ви бъдат от полза на сватбения ден

30 януари 2018 09 00

Добре е да сте подготвени

Снимка: Istock

Снимка: Istock

На своя сватбен ден всяка жена иска да бъде съвършена и да се чувства като най-красивата. Почти невъзможно е обаче вълнението да не даде своето отражение и да не се появят няколко сълзи. В разгара на танците все пак ще се изпотите, а всичко това неизменно ще се отрази на грима.

Тъй като вие сте центърът на вниманието през цялото време, трябва да се погрижите да изглеждате безупречно дори и в тези ситуации. За да постигнете това, е добре да разчитате на подкрепление от няколко важни продукта в чантата си.

Кои са продуктите, които всяка булка трябва да има?

1. Червило

След размяната на толкова целувки с любимия и гостите и след наздравиците с тях, червилото ще избледнее. Затова вземете със себе си същия цвят червило и нанесете при необходимост.

2. Балсам за устни

Това е другият начин да имате красиви устни през целия ден и цялата вечер. Дори и да носите червило, няма да е излишно от време на време да използвате и балсам за устни между нанасянията на цвета.

По този начин ще хидратирате устните и ще запазите цвета им за по-дълго.

3. Коректор

Умно е да имате подръка и малък коректор, особено в случай че имате някоя и друга пъпка по лицето точно в този ден. Използвайте същия продукт, който е нанесъл и гримьорът, за да получите най-добър ефект.

4. Клечки за уши

Сложете една – две в чантата си, тъй като с тях е много лесно да премахнете размазания грим или спирала. Защото не сте застраховани и от нещо подобно.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари

.... ( преди 6 години )
hahhaa, nikoga ne sum imala svatba i ne sum polzvala podobni ne6ta s takava cel
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар