IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ева Мендес пред Tialoto.bg: Ароматите на женствеността

6 февруари 2018 07 40

Актрисата разкрива тайните на парфюма си

Ева Мендес пред Tialoto.bg: Ароматите на женствеността

Женската природа е сложна и загадъчна. Нежни, но същевременно силни, смирени, но същевременно решителни, жените са способни да се превъплъщават в различни роли всеки ден, които им помагат да се справят с предизвикателствата и възможностите с лекота!

След успешното стартиране на кампанията Eve Duet в края на изминалата година, холивудската актриса Ева Мендес отново е лице на колекцията Eve.

„Изумително е да имаме колекция от аромати, които могат да направят всеки един момент по-специален и по-омагьосващ. Трите парфюма от Avon Eve ми дават възможност истински да изразя коя искам да бъда – дали искам да излъчвам елегантност, увереност или съблазън“, казва Ева.

За да бъде постигнат този ефект водещи парфюмеристи от целия свят обединяват усилия, за да създадат луксозната колекция от индивидуални аромати Avon Eve, която дава на жените възможност да посрещнат всеки един момент с отворени обятия. Ароматите не просто подчертават дамския характер, но улавят истинската същност на женствеността.

Ева Мендес споделя защо тя вярва във философията на Avon Eve и в кой аромат припознава най-силно самата себе си.

Ева, харесва ли ти да сменяш ароматите си в зависимост от настроението си или предпочиташ само един аромат?

С толкова много постоянно променящи се страни на характера ни, които показват кои всъщност сме ние, защо да бъдем дефинирани само от един аромат? Когато става въпрос за ухания, аз предпочитам да избирам според повода и настроението си. Обичам да се адаптирам според момента, който искам да преживея цялостно и пълноценно.

Confidence, Elegance или Alluring, кой е любимият ти аромат от серията?

Всички те са невероятни. Много зависи от настроението ти и как искаш да се чувстваш. Ако се събудиш и се чувстваш по-женствена и грациозна, бих препоръчала да изпробваш Elegance. Блясъкът и свежестта на Confidence пък го правят перфектен за онези моменти, в които си готова да завладееш света. Но ако се чувстваш по-чувствителна и искаш да подчертаеш своята тайнствена дамска страна, тогава определено бих предложила аромата Alluring.

Кое е любимото ти място за нанасяне на аромат? Имаш ли тайна?

Обичам да изпръсквам върху китките си и върху линията на косата си. Моята малка тайна е, че винаги впръсквам аромат и в косите си. Така след мен остава красиво ухаеща невидима пътека и се усеща толкова луксозно и специално.

Като успешна актриса, ти си свикнала да създаваш различни истории през цялото време. Как ароматът ти помага да създадеш свои собствени истории зад камерите?

Ароматите имат силата да отразяват как се чувстваме. Обичам да бъда свободна да творя и да се адаптирам според това как искам да изживея всеки един момент. Това е красотата на колекцията аромати Eve. Можеш да избереш как да носиш всеки аромат, независимо дали искаш да отпразнуваш специален повод или просто защото натам те отвежда настроението ти.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари