Поддържането на миглите е част от цялостния завършек на грима от векове. Методите, с които се случва това обаче, се променят. Онова, което остава, е усилието те да са по-дълги и по-извити, за да изглеждат по-плътни и красиви.

Нанасянето на спирала и временното навиване на миглите е най-често използваният начин за получаване на изкусителни мигли. Има обаче един нов метод, който ще ви помогне да се отървете от ежедневните усилия, които полагате за миглите. Той се нарича „трайно извиване на мигли“.

Нуждаете ли се от тази процедура?

Понякога, дори и след удължаване на миглите, жените не остават удовлетворени от ефекта. Истината е, че извитите мигли се възприемат като по-плътни и дълги.

Още по темата

Това е метод, който извива миглите нагоре, за да изглеждат те по-обемни.

Как работи методът?

Извиването се прави чрез покриване на миглите със специално лепило, след което те се обвиват около миниролка във вид, подобен на кламери, които се нагряват. След това се нанася разтвор, който помага на миглите да останат толкова извити, колкото искате.

Процедурата, разбира се, трябва да се извършва от специалист в областта, който най-добре знае какво прави. По този начин тя е и най-безопасна.