SELENA ES представи с моден спектакъл на световно ниво линията продукти за коса на Balmain Paris. Артистичният екип на марката – Милен Илиев, Любомир Петров, коафьорът Георги Петков и Галин Биволарски съвместно с коафьора на Balmain Paris Hair Couture – Патрик Шличер, презентираха най-актуалните тенденции в модата за коса.

Моделите на „Ивет Фешън“ направиха дефиле и впечатлиха с най-модерните визии за сезона, постигнати чрез продуктите за коса на Balmain, използвани от някои от най-известните жени в света.

Марката, създадена преди повече от 70 години от Пиер Балмен, наричан още „кралят на френската мода“, известен в индустрията със своята изтънченост и елегантност, влиза на българския пазар. Тя представя ексклузивната си линия продукти за грижа за косата Balmain Paris Hair Couture, както и уникални по рода си удължители.

Топпродуктът hair dress (рокля за коса) с иновацията memory hair, е абсолютният хит на марката, благодарение на издръжливостта си и усъвършенстваната система за употреба от крайните потребители.

„Продуктите на Balmain Paris Hair Couture са предпочитани от стилисти и фризьори не само в салоните, но и за фотосесии и ревюта, тъй като са изключително деликатни за косата. Тъй като не са агресивни, при използването им може много лесно да се променя прическата на модела, без да се налага да се мие косата. Косите на Balmain са изборът и на професионалистите, и на крайните потребители, защото не увреждат косата, поставят се и се свалят лесно, и изглеждат напълно естествено“, разказа топкоафьорът на Balmain Paris Hairs Couture Патрик Шличер.