В модната индустрия може да има нови лица всяка седмица, но има едни модели, които буквално пренаписаха историята.

Бунтарките на 90-те години създадоха термина „супермодел“ и не може да им се отрече, че има защо. Спомняйки си историята, определено бихме искали да разберем как красавиците от модния подиум съхраняват визията си с години и сякаш белезите на времето просто ги подминават.

По този повод днес споделяме с вас топ 3 на тайните за красота на Кейт Мос.

1. Не се престаравайте

Според Кейт Мос, тайната на красивата визия се крие в семплото. Тя споделя, че използва не повече от три продукта. „За грим, малко руж, бронзант и извивачка на мигли.“. Никога няма да я видим в много цветове, агресивни прически или дръзки комбинации. Тайната е в това да изглеждаш естествено красива.

2. Придържай се към опушените очи

Кейт Мос въведе тенденцията за опушени очи и със сигурност това е нещото, с което ще остане в историята. Започнете с мек черен молив, който поставяте на миглите на клепача и под него. След това леко размажете с мек апликатор и нанесете черни или сиви сенки. С потупване слейте продуктите и сте готови.

3. Червеното червило е класика и има причина за това

Когато Кейт Мос добавя нещо към опушените си очи, то това е единствено червеното червило. Малко цвят върху устните прави жените мигновено по-елегантни, независимо дали сте с дънки и кожено яке или бална рокля. Важен момент е да изберете точния нюанс, който да подчертава цвета на кожата, очите и косата ви.