IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тайните за красота на поппевицата Клавдия

19 февруари 2018 12 00

Изпълнителката с драстична промяна във визията

Снимки: личен архив

Снимки: личен архив

Поппевицата Клавдия е един от участниците в първото риалити в България „Стар академи“, от което получава голяма популярност в страната. Завършила е музикална академия „Панчо Владигеров“ с поп и джаз пеене в класа на Стефка Оникиан. Била е част от голяма хип-хоп музикална компания във Франция, в която учи много за шоу бизнеса. Пише и изпълнява авторска музика, а през 2016 година със собствена песен се класира за конкурса „Бургас и морето“. През 2017 г. участва в първия BG Music Festival, провел се в Сандански, и печели първа награда на фестивалното жури.

Активно се занимава с танци и прави хореографиите на своите клипове сама. Магистратурата по музикална педагогика ѝ помага да организира своя школа за преподаване на вокално майсторство на деца – Стар вокал академи.

Като всеки артист и тя отделя голямо внимание на външния си вид, не се притеснява да експериментира с визии. Какви са нейните тайни за Красота? Ето какво сподели тя за читателите на Tialoto.bg.

Здравей, Клавдия, новата ти визия впечатлява! Как реши да промениш така драстично външния си вид?

Радвам се, че мога да споделя своите малки тайни за красив и свеж външен вид с tialoto.bg. Благодаря много за милите думи, смятам че всеки един изпълнител трябва да се стреми да бъде новатор и да е актуален. Този мой стремеж ме накара да заложа на нещо различно и модерно, убедена съм че новата ми визия ще се хареса на моите фенове.

Кой помогна в оформянето на новата ти прическа?

Доверих се на Cherry (Pulcherie Konang). Честно да си призная преди 2 години бях сплетена по сходен начин и участвах в конкурса „Бургас и морето“, след това прекрасно лято дойде и бумът с такъв тип коси, заради зашеметяващата визия на Бионсе. Поддържането на тези плитки е трудоемък момент, но си заслужава, обожавам новите си плитки! Поддържам ги с натурално кокосово биомасло, за да не се накъсват.

Всички твои участия и клипове включват много танци, разкажи ни как се научи да танцуваш така добре.

Танците са моя дългогодишна страст. Те винаги са били част от мен и същността ми. Близо 8 години съм се занимавала с професионален и модерен балет. Интересно е, че сестра ми също се занимава с танци – тя е хореограф и винаги ми е помагала, за да развия гъвкавостта и танцувалните си умения.

Разбрахме, че танците помагат за перфектната ти визия. Но все пак, имаш ли някакъв хранителен режим, който може да заинтригува нашите читатели?

Знаете ли, балансираното и здравословно хранене е ключът към всичко. Задължително е организмът да си набавя най-полезните хранителни вещества. Аз имам много динамично ежедневие и понякога ми се налага да си нося храна по време на работа, за да мога да поддържам добрата си форма. Водата е от изключителна важност. Моят съвет е да пиете не по-малко от литър и половина на ден. И все пак, за да бъдете здрави и във форма, най-важното е да се движите. Винаги стартирайте деня си с 10 минути за себе си – кафе или топла вода с лимон, фреш и малко гимнастика за бодро събуждане. Пробвайте, ще усетите промяната, която ще помогне за по-добрия старт на деня ви, убедена съм.

Кое е твоето хранително „изкушение“, отречено от диетолозите, но така любимо за небцето ти?

Както вече казах съм привърженик на здравословния начин на живот.... но това, което си позволявам понякога, е ароматен чийзкейк с чаша хубаво и ароматно кафе.

Каква козметика използваш, какви съвети би дала на читателите за свеж и красив външен вид?

Много малко от читателите знаят, че съм собственик на козметичен салон за красота. Там се разкрасявам и винаги се доверявам на качествената козметика, която трудно се намира в аптеките. Съветвам всички дами, особено тези, които са след 25-годишна възраст, да намерят добър козметик и да поддържат кожата си с професионална козметика за лице. Аз лично използвам френска.

Кой от природните продукти помага най-много в напрегнатото ти ежедневие, изпълнено с множество участия до ранни зори?

Наистина нощният живот е най-голямото изпитание за поддържането на красив и свеж външен вид. Всички мои участия до ранните утринни часове оказват влияние, но аз се опитвам да помогна на своето тяло с фреш от цитруси или ампула витамин С. Също така не забравям да ходя веднъж в седмицата на Hydro peel, който поддържа сияйността на кожата ми. Не обичам да слагам грим и съветвам всички млади момичета да не наблягат на силен грим през деня.

За финал – какво за теб е най-ценното качество в една жена, за да бъде определена като красива?

Жената преди всичко трябва да обича себе си и това винаги си личи – обичта ни кара да сияем, което е показател за хубав живот.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари