IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Топ 4 тенденции в грима за пролетта

19 февруари 2018 14 40

Какво представят от модния подиум?

Снимка: Elle

Снимка: Elle

Макар температурите навън все още да са ниски, модната индустрия знае как да ни накара да се вълнуваме за предстоящата пролет.

Новият брой на френското издание на Elle за януари 2018 представя руския модел Милена Йоанна, която дебютира новите топтенденции в грима. Пролетните визии са вдъхновени и създадени от Dior и очертават точно какво ще носим през следващия сезон. Ето кои са те:

1. Червеното червило

Една от вечните класики се завръща с пълна сила като водеща тенденция за пролетта – червеното червило. През погледа на Dior тя е поставена като единствен фокус върху иначе чистото лице и очи.

2. Синя очна линия

Очната линия винаги е била част от грима ни, но за пролетта идва в много по-вибрантни и ярки цветове. В настъпващия сезон я носим в неонов син цвят и комбинираме с оранжева палитра при ноктите.

3. Очи в лила

Лилавият цвят във всичките му нюанси е ключов за тенденциите в пролет 2018. От Dior представят сенките като плътно обгръщащи клепача, а цялостната визия е завършена само и единствено с лека спирала за мигли. Устните са в студен нюанс на розово, придаващо лек нюанс само на студени нотки.

4. Мигли до веждите

Една от основните тенденции, които видяхме на модния подиум и за които бяхме сигурни, че ще имплементираме в ежедневието си, са плътните черни мигли. Ефектът на наслояване на спиралата превръща погледа в буквално кукленски, без да утежнява допълнително с тъмни сенки или тъмна очна линия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари