IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да се погрижим за своето тяло?

6 март 2018 08 10

Серията Body за почистване и хидратация

Снимка: Avene

Снимка: Avene

Чувствителната кожа може да стане суха и дехидратирана, затова изисква ежедневна грижа. В забързаното ежедневие, минутите отлитат неусетно. Късметлии сте, ако успеете да откраднете един безценен момент за себе си.

Рутинните приготовления, като вземане на душ и нанасяне на хидратиращ продукт, често се възприемат като поредното занимание, с което ви се иска да приключите бързо и без много замисляне.

Въпреки това, този важен жест трябва да бъде красивото начало на вашия ден. За да предложат неустоима грижа за кожата, която си заслужава, Дерматологични Лаборатории Avene представят серията Body.

Серията предлага едновременно грижа, хидратация, мекота и блаженство за всеки тип чувствителна кожа. Продуктите са с доказана ефективност, обвиващи текстури, доставящи безгранична чувственост и формули с висока толерантност.

Олео-успокояващият комплекс е с три натурални и допълващи се растителни масла – масло от картам, масло от камелина и масло от карите, комбинирани с термална вода Avene.

Очарователният аромат е с нежни нотки на жасмин, рози и бергамот.

1. Нежно почистване – Душ гел Нежност

Неговата кристална и нежна текстура се превръща във въздушна пяна при контакт с кожата. Измивната база е без сапун, с физиологично pH и е подходяща дори и за най-чувствителната кожа. Формулата е обогатена с растително-базирани хидратиращи агенти, а кожната, очната и гинекологичната толерантност е с високо ниво.

2. Нежен пилинг за тялото

Пилингът за тялото е с богата текстура, която събужда сетивата. Формулата гарантира перфектно механично ексфолиране, благодарение на синергията между микрочастици целулоза от дървета, отгледани по устойчиво развитие на горските масиви и микрочастици восък от жожоба. Нежната измивна база е без сапун, а формулата е обогатена с хидратиращи и релипидиращи съставки, които предотвратяват изсушаването на кожата след ексфолиране.

3. Интензивна хидратация и подхранване с топящ се балсам

Акцентът на колекцията е изключителният хидратиращ и топящ се балсам. Неговата гладка текстура е с лек кадифен завършек, а формулата гарантира дълготрайна хидратация, осигуряваща спокойствие и комфорт за сухата и чувствителна кожа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари