IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изпробвано от редактора: Как да почистим грима?

1 март 2018 16 30

Плюсове и минуси

Снимка: Tialoto.bg

Снимка: Tialoto.bg

Като бюти редактор изключително много харесвам всички нови козметични продукти, които излизат на пазара.

С огромно желание следя актуалните тенденции и честно казано, обичам да изпробвам нещата директно и без никакво притеснение.

Така колегите в офиса често са ме виждали с дръзки червила, странни за тях цветове в маникюра и смели комбинации от сенки.

Всичко е супер от момента на отваряне на новия продукт, през нанасянето му до гордото му носене. И след това идва най-неприятната част за мен – почистването на грима.

Не излизам никога без спирала за мигли, а често нанасям и очна линия – все продукти, които са особено трудни за почистване.

Забелязала съм, че от агресивните разновидности на демакиажи, които съм използвала, миглите ми започват да падат.

Твърдо решена да не се сбогувам с косъмчетата по клепачите се впуснах в търсене на перфектния продукт за дегримиране, който едновременно да премахва всички остатъци от продукти по лицето и да бъде нежен към кожата на очите и самите ми очи.

Мислех си, че това ще бъде трудна задача, а се оказа не съвсем така.

Препоръчаха ми да опитам Bio Beaute от Nuxe – двуфазна текстура, част от първата биопочистваща и дегримираща гама на марката.

Двуфазният водоустойчив лосион е предназначен основно за премахване на грим в зоната около очите, но аз го изпробвах върху цялото си лице. Моята логика – ако успее да премахне фон дьо тена, пудрата, ружа, хайлайтера и всичко останало върху лицето, със сигурност ще се справи с всичко.

Нещото, което ми направи особено впечатление е фактът, че след използването му, усещах кожата си спокойна и мека – нещо, което с кърпичките за почистване на грим е абсолютно невъзможно.

В съставките на продукта видях вода от метличина, за която знам, че предпазва миглите. Останалите съставки в биопродукта са екстракт от органично бяло грозде и екстракт от семена на безсмъртниче.

Моите впечатления са, че това е изключително приятна на допир с кожата текстура, която действително премахва абсолютно целия грим, без да оставя нищо, дори и по миглите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари