IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Трикове с грим, които освежават лицето

15 март 2018 10 20

4 начина да постигнете страхотни резултати

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Ако лицето ви постоянно изглежда уморено и сухо, вероятно е време да промените нещо с грима. Това може да направи кожата да изглежда по-жива и млада. Предлагаме трикове, които могат да ви помогнат.

1. Нанесете хидратиращ продукт преди основата за грим

Използвайте щедро количество овлажнител, преди да започнете да поставяте грима, за да се отървете от сухата кожа. След това нанесете основата за грим и продължете както обикновено.

2. Не използвайте фон дьо тен за пълно покритие

Не избирайте тези продукти, особено матиращите, тъй като те ще направят лицето да изглежда по-сухо. Вместо това използвайте BB или CC крем.

3. Грима на очите

Ако нанесете грима така, че очите ви да изглеждат по-големи и по-светли, това много помага за цялостното излъчване. За целта използвайте бял молив или такъв с телесен цвят. Така очите ви ще изглеждат по-будни.

Не пропускайте спиралата. Благодарение на нея очите ще изглеждат по-отворени и свежи.

4. Използвайте цветен гланц за устни

Избягвайте всичко, което има матова основа. Гланцът ще овлажни устните и ще ги подмлади. Това ще ви помогне да хидратирате кожата си и тя да придобие блясък и свежест.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари