IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вечерната грижа е от основно значение за сияйна кожа

19 март 2018 10 10

Няколко стъпки, за да заблести

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Качественият нощен сън може да направи чудеса за вашата кожа. През целия ден тя е подложена на какво ли не – прахът, ултравиолетовите лъчи и екстремните замърсявания са твърде сурови за нея. Те влошават състоянието ѝ ден след ден и водят до преждевременно стареене. Едва през нощта кожата ви се успокоява и диша.

Ето защо е много важно да имате адекватна грижа именно вечер. Няколко жени споделят стъпките, с чиято помощ постигат красива и сияйна кожа сутрин. Оказва се, че истинският ключ към това се крие в много малки неща.

Ако смятате, че премахването на грима е обикновена процедура, която просто отстранява различните продукти от лицето ви, тогава трябва да имате предвид, че начинът, по който отстранявате грима, влияе върху кожата ви.

Препоръчително е да се избере продукт, който е на маслена основа или биококосово масло. Това помага и за овлажняване на кожата.

Видът на овлажнителя, който използвате преди лягане, осигурява степента на хидратация на кожата сутринта. Много добър ефект имат тези, които са на основата на гел. Така кожата изглежда овлажнена и мека след ставане.

Маслата за лице също набират популярност. Вечер преди лягане например е подходящо маслото от чаено дърво. Все пак трябва да изберете това, което действа най-добре на вашата кожа. Алое вера също е известно с полезните си за кожата свойства.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари