IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да имате по-плътни устни, без хирургическа намеса?

3 април 2018 08 30

Хиалуроновата киселина идва на помощ

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Коя жена не би искала да има красиви устни? Докато някои са късметлии да имат красиви и плътни устни, при други те са по-тънки. Именно тези жени мечтаят за устни като на Анджелина Джоли.

Тези стремежи на голяма част от дамите не се оказват безпочвени. Според данни на проучване от Университета в Манчестър привлекателните устни в повечето случаи са първото нещо, което мъжете забелязват в една жена.

Затова много от тях прибягват до какво ли не, за да сбъднат тази своя мечта, крайният резултат обаче често няма никаква връзка с естетиката и е доста плашещ.

Не е чудно, че процедурите за корекция на устните са сред най-популярните козметични интервенции днес сред известните личности и обикновените хора.

Дерматологът – д-р Чиранджив Чабра, обяснява, че хирургическите процедури не са единственият начин за коригиране на устните. Те могат да станат по-плътни и с помощта на дермални филъри.

Хиалуроновата киселина е естествено вещество, което се намира в дермата и дава обем и еластичност на кожата.

Дермалните филъри съдържат гел на основата на хиалуронова киселина, за да дадат подходяща форма на устните. Освен това подобряват хидратацията на кожата, което придава на устните по-свеж вид.

Едно от предимствата на тази процедура е, че ако резултатът не ви харесва, можете да отстраните филърите за 5 минути.

Другият голям плюс е, че резултатите траят дълго време – между 9 и 12 месеца.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари