IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Moroccanoil: Марка, която се грижи за косата ви

10 април 2018 14 00

Какви специални грижи да положим след зимния сезон?

Moroccanoil: Марка, която се грижи за косата ви

Косата, която е уморена и потъмняла от дългата зима и използването на шапки, се нуждае от специални грижи. Въпреки съвсем скорошната поява на пазара, козметика Moroccanoil успя да спечели любовта на най-взискателните клиенти по целия свят и зае място до добре познатите марки.

Moroccanoil Treatment: как започна всичко

Първият продукт на марката, от който започва нейната история, е Moroccanoil Treatment. Основният му компонент – Argania Spinosa или арганово масло – се използва отдавна за козметични процедури от мароканските жени. Той съдържа голямо количество витамин Е и има противовъзпалителен ефект, помагащ за решаване на проблемите, причинени от всички видове дерматити. Аргановото дърво, от което се получава аргановото масло, расте само в южната част на Мароко. Това е едно от най-редките дървета в света.

Moroccanoil Treatment – цяла серия продукти за грижа за коса

Колекцията включва: серум за коса за мазен скалп, за фина и слаба коса, за всички типове коса и, разбира се, масло за коса (универсално – за фина и за слаба коса). В допълнение към Treatment серията, Moroccanoil включва овлажняващи шампоани, маски и балсами Hydration, Moisture Repair за увредена от боядисване или от други продукти коса и други средства. Стилизиращите продукти, Finish, Protect – ще подхранят вашата коса и ще я предпазят от топлинно въздействие.

Голяма част от продуктите на Moroccanoil са представени в асортимента на интернет магазина enzo.bg.

Какво друго предлага магазинът

Каталогът на онлайн магазина enzo.bg представя козметика онлайн на няколкостотин водещи марки от различни държави. Това са декоративни продукти, продукти за жени, мъже и деца, продукти за коса, грижа за тялото и лицето, парфюми и много други – няколко десетки хиляди продукта.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари