Миналия ноември от H&M обявиха, че голямата им колаборация ще бъде с Erdem, а резултатът определено стопли сърцата на всички почитатели на висшата мода.

Изделията носеха емблематичните и разпознаваеми белези и ДНК на марката, сред които анималистични и флорални принтове и нежна, романтична дантела.

Това лято от Erdem продължават своята активност, този път насочени към индустрията на красотата. Ердем Моралиоглу, майсторът на орнаментите с бродерии, обединява усилията си с Nars, за да създаде лимитирана колекция от 13 продукта.

Козметичната колаборация бе обявена зад кулисите на ревюто за есен 2018 по време на Седмица на модата в Лондон, но до този момент нямахме действителните визии на плодовете на съвместния труд.

Ексклузивната колекция носи името „Strange Flowers“ (буквален превод – „Странни цветя“) и пресъздава безспирното вдъхновение от дръзката женственост и носталгия, материализирани в опаковките и нюансите.

„Беше наистина интересно да изследвам своята естетика в колаборация с Nars и да открия колко можем да развием различните елементи чрез цветове и продукти“, сподели Моралиоглу.

Колекцията от 13 изделия съдържа блестящи палитри за устни и очи, шест червила, хайлайтер стик, матиращи листчета за лице, два продукта за скули и всичко това в разпознаваеми опаковки.

Вижте пълната колекция в нашата галерия.