Козметичният несесер е толкова пълен, че се чудим вече как да го затворим. Познато ли ви е? Вероятно да, особено ако обичате да изпробвате различни продукти за всичко, свързано с красотата.

Вече ви разказахме за тенденциите в грима през лятото, а сега идва време да обърнем внимание и на друго нещо – задължителните продукти за лятото, с които да поддържаме перфектната си визия.

Ако ви липсва някой или всички от задължителните продукти за лятото, сега е моментът да се сдобиете с тях! До 19 юни в магазините на Sephora при закупени три продукта на марката, единият от тях (този с най-ниска стойност) ще бъде подарък!

Ако ви предстои пътуване или просто искате да вземете най-важното вместо целия си козметичен несесер, ето какво е задължително:

1. Сух шампоан

Коя жена не знае за сухия шампоан, коя не е чувала за него. Това е магическият козметичен продукт, с който прическата ни наистина може да остане с дни като след фризьор и то без да се утежнява или да бъде за сметка на обема. Почистващият сух шампоан на Sephora е с формула, обогатена с кокосова вода за незабавно освежаване и обем. Моментално почиства косата като премахва омазняването и неприятните миризми, а като бонус – възвръща и блясъка. Както добре знаем, използваме го върху корените на косата, защото там обикновено има най-голяма нужда.

Още по темата

2. Сух балсам

Докато сме на темата за сухи продукти, не можем да не изведем задължителния сух балсам за коса. „Малкият брат“ на шампоана възстановява и уплътнява косата като я прави по-устойчива, силна и блестяща, но и има незаменим аромат на кокос. За разлика от сухия шампоан, сухият балсам може да се използва както в корените, така и в краищата, а след нанасяне намалява накъсването на косъма.

3. Peel-off mask

Третият задължителен продукт за красота през лятото са отлепящите се маски за лице. Продуктът на Sephora омекотява кожата и възвръща блясъка благодарение на екстракта от семена на грейпфрут и витамин Е. И двете съставки са познати със своите антиоксидантни свойства.

4. Балсами и ексфолиант за ръце

Четвъртият задължителен продукт за красота през лятото всъщност са два от един тип, предназначени за различни части от тялото. Поглезете кожата на ръцете си с новите балсами и ексфолианти за ръце на Sephora. Богатата им текстура ще подхрани кожата на ръцете без да оставя мазен филм. Активните съставки във формулата ще успокоят кожата и ще възвърнат блясъка ѝ.