IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 задължителни червила за това лято

13 юни 2018 10 00

Какво трябва да имаме върху устните?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

В огромното разнообразие от цветове, което има на пазара, има няколко нюанса, които са абсолютно задължителни.

Те са утвърдените класики, към които можете да добавите няколко модерни нюанса или ефекта, но не и да минете без тях.

Представяме ви 5 червила, без които нито една жена не може, независимо от тенденциите и теченията.

1. Нюд

Огромното разнообразие от нюанси в нюд палитрата не трябва да ви плаши – открийте и изберете този цвят, който най-много подхожда на цвета на кожата ви. Ако не успеете да селектирате „вашия“ цвят, има опасност да изглеждате твърде бледа. Можете да комбинирате с червено, оранжево или дори розово, за да постигнете точния нюанс, но нацелите ли го – ще изглеждате зашеметяващо.

2. Розово

Този цвят не само подчертава красотата на устните, но и си отива с почти всякакъв тип грим на очите. Изберете светъл нюанс за нежно излъчване и наситен или неонов за дръзко такова.

3. Корал

Кораловото червило обикновено се избира, за да допълни грим по очите. Комбинирайте смело с руж или сенки, за да създадете монохромно излъчване. Кораловите устни вървят най-добре с малко по-тъмна кожа с тен и именно по тази причина е много подходящо за лятото.

4. Слива

Цветът слива за червило е за жени, които едновременно са в деловата сфера, но обичат да се забавляват и да експериментират. Тъй като цветът стана особено популярен, вече можете да избирате от огромното разнообразие от нюанси.

5. Червено

Ако имате дръзка личност, червеното е много важен нюанс за вас, който задължително да присъства в козметичния ви несесер. Разбира се, макар да отива на всяка жена, трябва да изберете точния за вас нюанс.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари