IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изпробвано от редактора: Най-добрите маски за лице и коса

18 юни 2018 15 30

Как да подобрим външния си вид за 5 минути

Снимка: Tialoto.bg

Снимка: Tialoto.bg

Има дни, в които се събуждаме, поглеждаме се в огледалото и дори ние самите не можем да повярваме колко добре изглеждаме. Кожата ни сияе, а косата ни е перфектна и без един стърчащ косъм.

За съжаление, има и други дни, в които първият поглед в огледалото ни кара да се завием презглава и да не мръднем от завивките цял ден.

За вторите обаче има лесно и бързо решение – маските за лице и специфичните такива за конкретните зони, които за кратко време могат да променят началото на деня.

Така лесно ще преобразим себе си и начина, по който се чувстваме.

Представяме ви най-добрите маски за лице и зони от лицето на Sephora, с които да възвърнем красотата и в най-лошите си дни.

В случай, че и вие имате нужда от някои от тях, не забравяйте – до 19 юни в магазините на Sephora при закупени три продукта на марката, единият от тях (този с най-ниска стойност) ще бъде подарък!

1. Маска за лице и нос с ананас

Аз лично препоръчвам след изпробване маската за лице с ананас на Sephora, тъй като тя се справи перфектно с порите по цялото лице (основно около Т-зоната) и след нейното използване кожата ми стана значително по-гладка и нежна. Тъй като кожата ми е комбинирана и съответно една от най-проблемните зони е носът, комбинирах отделно с маска за нос. След нея кожата остана без черни точки и видимо по-свити пори.

2. Маска за очи

Едни от най-нежните зони по лицето, на които си личи всеки белег на умора и недоспиване, са тези под очите. За тях избрах маски с грозде и нар на Sephora, като ги използвам с грозде в началото на седмицата, а с нар – в неделя (това е денят, в който цял ден нанасям маски) Маските защитават от замърсяване и освен това ги поставям непосредствено преди да си гримирам очите, защото не само действат върху областта, но и предотвратяват сенки под клепачите ми.

3. Маска за коса

Както се вижда, аз съм с доста къдрава коса и мога да кажа едно на всички, които искат да имат къдрици – недейте! Твърдението, че жените с къдрави коси няма нужда да полагат грижи за прическата си е меко казано невярно. Точно обратното – къдравите коси са особено сухи в повечето случаи и огромен проблем са стърчащите косъмчета.

Затова и използвам маски за коса за през нощта на Sephora с кокос и бадем. Кокосовата подхранва и възстановява, а тази с бадем ободрява цялостното състояние на косата и предотвратява накъсването.

На мен лично тези маски са ми фаворит, защото ги нанасям вечер, слагам си шапката, която е в плика и на сутринта само измивам и оформям. Ефектът е забележителен, защото косата ми е не просто хидратирана, но и къдриците са по-оформени.

via GIPHY

4. Ексфолиант за устни

Една от най-пренебрегваните части от лицето са устните. Те, като кожата, също имат нужда от специални грижи и особено от ексфолиране. Аз препоръчвам балсама за устни с ексфолиант на Sephora с мед. Нанасянето му е точно като на червило, но след него устните стават по-гладки, меки и пухкави. Най-добре е да комбинирате – докато чакате за маската за нос и очи – погрижете се и за устните.

via GIPHY

Още снимки на любимите маски за лице, коса, очи и нос можете да видите в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

( преди 5 години )
az sym probvala takava maska i naistina mnogo mi haresa taka che moga da kaja sys sigurnost che sa dobri
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 5 години )
Изпробвала, друг път. Поредната евтина реклама. С такива евтини трикове си правите антиреклама и на сайта и на продукта
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар