IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

От Мона Лиза до Тейлър Суифт: Китайка с уникален грим

25 юни 2018 11 40

Вижте трансмофмирането й в Джокондата (Видео)

Източник: YUYA MIKA/Facebook

Източник: YUYA MIKA/Facebook

Запознайте се с Хе Йухонг – 26-годишна влогърка от Китай, която обича да се превъплъщава в различни известни личности. Благодарение на своята богата колекция от гримове, тя създава няколко проекта върху творчеството на великия художник Леонардо да Винчи. 

Една от първите трансфомации на китайката е на Мона Лиза. Тя е провокирана от коментар на нейн фен, според който едва ли ще успее да се гримира като Джокондата. За да покаже своите способности, Хе публикува видео в своя канал в YouTube, където показва какво прави стъпка по стъпка, за да постигне загадъчната усмивка, увековечена в картината на великия художник. 

Видеото с грима на Мона Лиза е публикувано в средата на май 2018 г. и до момента има над 100 300 показвания. След неговия успех влогърката се мотивира за още трансформации и прави друг образ от картина на Леонардо да Винчи – Дамата с хермелина. Резултатът е отличен.

Тейлър Суифт, Селена Гомес, Кейт Бланшет, Тилда Суинтън, са част от известните личности от големия екран, в които Хе Йухонг се е превъплътила. Малко след като момичето става известно с работата си в интернет, получава няколко предложения за работа като гримьoр във филмови продукции. Още нейни снимки може да намерите в нашата галерия. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари