IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Козметика със 100% натурална формула и професионални резултати

9 юли 2018 10 33

Новата серия на L’Oreal Professionnel

Снимка: L`oreal

Снимка: L`oreal

L’Oreal Professionnel посрещна революционната серия Source Essentielle за първи път!

Идеята на 100% натуралната линия цели да представи на практика как естествената грижа за косата е в хармония с бляскавите професионални резултати.

“Source Essentielle идва, за да даде категоричен отговор накъде върви светът. В морето на новите технологии, жените все по-често се обръщат към природата и естествения начин на живот в търсене на баланс в ежедневието." сподели Велина Петрова, директор Дивизия за Професионални Продукти

Колекцията предоставя точно тази възможност на модерната градска жена – да намери хармония в съществуването си и да се почувства щастлива, красива и уникална.

„Натуралната козметика вече не е просто тенденция, тя е най-динамично развиващият се сегмент от пазара, защото към нея се обръщат не само специфична група клиенти, а всички градски жени, които искат да бъдат в крак с модата като съчетават естествената грижа с професионалните резултати и ангажирано отношение към природата и света, в който живеем“ – допълни Даниела Келбечева, маркетинг мениджър на компанията.


Серията с продукти може да се използва както във фризьорския салон, така и вкъщи. Състои се от 4 линии, всяка от които е създадена да отговори на специфичните нужди на косата: за нормална, суха, за боядисана и за чувствителен скалп.

Интересен елемент е включването на цветя във формулите. Лайка, лавандула, жасмин и вечнозелени цветя, както и листа от акация са поставени във всички шампоани и олиа на колекцията. За да са сигурни, че тези листа не влияят на чистотата на формулите и остават в опаковките в оригиналното си състояние, от марката създадоха специален процес. Те са използвали натурална гума, Геланова гума, която създава нещо като невидима структура в разтвора на шампоана.

Друг важен момент са smart опаковките, създадени с устойчив подход към иновациите. Опаковката е квадратна, за да събира максимално количество продукт в най-малко пластмаса.


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари