IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Без филъри в устните: Кайли и новата мода

25 юли 2018 08 20

Звездата с първа публична поява

Снимка: Splash

Снимка: Splash

Единственото нещо, което е по-интересно от филърите в устните на Кайли Дженър, е тяхното премахване и признанието от страна на звездата.

Сестрата на Кайли Дженър се появи за първи път публично след като реши да върне естествените си устни.

Тя се реши на интервенция за уголемяване преди четири години и именно пухкавите и обемни устни се превърнаха в двигател на нейната козметична линия, съдържаща в голямата си част продукти за устни.

Дженър бе забелязана на вечеря с Травис Скот, а плътно прибраната коса в кок още повече акцентира върху лицето и горещата зона там – устните.

Оказва се, че раждането на дъщеря ѝ Сторми е определящият фактор за решението да спре с филърите и промените.

„Въпреки факта, че Кайли е много добра в създаването на брандове и направи бизнес за почти милиард от устните и козметиката си, след като се роди Сторми, Кайли осъзна, че е преди всичко майка и това се оказа голямата причина да се върне към естествената красота“, коментира източник, близък до риалити звездата.

В интерес на истината, решението на Кайли се оказа голямо вдъхновение за дами, подложили се на същата интервенция преди години, които решиха да последват примера на своята любимка и да заложат на естествената красота.

Генерално козметичната индустрия все повече залага на това жените да подчертават естествените си дадености, а не да се подлагат на интервенции, тъй като... изглеждат еднакви.

По този повод не е случайно налагането на плътните вежди преди години, че дори и модата за подчертаване на лунички предвид факта, че допреди няколко години световни брандове се надпреварваха в създаването на продукти, които да ги скрият.

И така Кайли Дженър започва една тенденция за поход към естествената красота и завръщането към натуралната същност на жените, който, надяваме се, ще бъде успешен.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари