IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маникюр с моливи за ценителите на рисуването

2 август 2018 06 45

Това предлага салон в Русия

Instagram

Instagram

Маникюр с моливи, с които може да се рисува, стана хит в социалните мрежи. Оказа се, че нестандартното хрумване е на руския салон Nail sunny, който преди няколко месеца се прочу с различни проекти на нокти, ориентирани към фенките на световното по футбол.

Оригиналният маникюр е направен от акрил, обикновен лак за нокти и части от цветни моливи. От клипа на салона, публикуван в Instagram, се вижда, че всеки може лесно да си го направи вкъщи, ако е малко по-сръчен и има необходимите материали.

Жените, които изберат да им украсят ноктите по този начин, могат да пишат и дори да рисуват с него, но трябва да внимават да не си счупят някой нокът. Единственият недостатък на маникюра е, че не е много дълготраен.

„Хаха, никога не бих си направила такъв“, коментира жена под снимките на ноктите в червен, зелен, жълт и син цвят. Друга пък моли да направят нокти с химикали, който ще е доста по-практичен.

Ето и видеото с направата на интересния маникюр:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари