IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои са най-подходящите червила според цвета на кожата?

4 август 2018 12 00

Какво ви отива и допълва в грима

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Червилото е един от най-използваните продукти на козметичната индустрия. Всяка жена знае предимствата му да превърне чистото лице в още по-красиво само с добавяне на цвят върху устните.

Освен като акцент, червилото е страхотно за оптическо увеличаване на размера на устните и превръщането им в истинско оръжие за съблазняване.

Представяме ви най-подходящите червила според цвета на вашата кожа.

1. Светла кожа

Жените, които имат светла кожа, могат да заложат на всеки цвят от разнообразната палитра с нюанси. Светлите като праскова, розово и нюд са добър вариант за през деня. Същевременно, вечерният грим е допълнен от тъмни и богати нюанси на червено и дори цикламено. Светлата им кожа се явява като чисто платно, на което самите те са творци и експериментатори с цветове.

2. Средно тъмна кожа

Дамите със средно тъмна кожа смело могат да експериментират с голяма гама нюанси. Можете да избирате между всички нюанси на червеното, като това включва от най-светлите до най-тъмните, че дори и разновидности като цвят на корал. За по-естествена визия и подчертаване на природната красота, използвайте кафява палитра в различни нюанси.

3. Тъмна кожа

За дамите, които са с тъмна кожа, независимо дали по природа или чрез излагане на слънце, най-добрият вариант за червило са неоновите и ярки нюанси. Те са най-подходящи за екстравагантните синьо, зелено, жълто и оранжево. Разбира се, ако не сте чак толкова дръзко настроени, можете да се възползвате от неоновите палитри в червените цветове.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

.... ( преди 5 години )
moiata e sreden tip matova koja , no ne polvam kozmetika . nepriatno mi e da se capam izkustveno.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар